3 juni – 5 juni

Nu är sommaren här och läsårets sista dagar. Kommer att sakna er alla. Vi önska alla som slutar de olika utbildningarna LYCKA TILL!  Vi säger ett extra Lycka Till och Tack till Roland som slutar sin tjänst på June och börjar sin nya livsresa.

På tisdag är det ”vanlig förmiddag” På eftermiddagen träffas alla i Stadsparken Jönköping kl 14.00 för aktiviteter och fika. Onsdag som är skolans sista dag för detta läsår: samlas ni i klasser enligt vad ni bestämt, fika med tårta i caféet, återträff i klasserna för att gå till skolavslutningen i Pingstkyrkan/församlingsvåningen kl 11.00. Efter avslutningen samlas vi på skolan för att äta avslutningslunch. Sedan har ni alla sommarlov!!

Tack för detta läsår och Välkomna tillbaka till hösten ni som läser 1 år till och till er övriga Välkomna att hälsa på.