Teamträningsskolan

Vision

Vi vill vara en skola för dagens unga ledare och framtidens pelare i Sverige och utomlands. Vårt fokus i undervisningen på alla områden är att svara på HUR man gör. Vi vill ge bra förebilder till våra elever i varje studieinriktning. Vi formar ledare och ger dem en verktygslåda som är användbar och tillämpbar. Vi är med och bygger framtidens församlingar som berör sitt samhälle i världens mest sekulariserade och individualiserade land. Utbildningen ska vara relevant för sin tid och står på en stadig grund i Guds ord.

Region Syd

Teamträningsskolan Region syd med studiecentra i Värnamo är vår bas för södra Sverige. Vi samarbetar främst med de praktikförsamlingar som kommer finnas söder om Kalmar, Jönköping och Halmstad.

”Vi som jobbar med Teamträningsskolan Region Syd välkomnar dig till vår region. Här finns en stor längtan efter att nå nya människor, träna lärjungar, och bygga församling.Vi inbjuder dig till att göra den spännande resan tillsammans med oss och tror på ett fantastiskt år tillsammans.”

Teamträningsskolan
Region Syd

För de elever som praktiserar i Teamträningsskolan region Syd, så är det June folkhögskola som är anordnare av kursen och där man är inskriven som elev.

Här hittar du all information om Teamträningsskolan!

Michelle Blomqvist
Kursledare för region Syd

Vill du kontakta Michelle så mejla henne på michelle@teamtraningsskolan.se eller ring på telefon 070-693 40 01. Michelle har svar på alla dina frågor om Teamträningsskolan och Region Syd.

Michelle är en mycket omtyckt ledare och fängslande talare som inte bara skrapar på ytan utan har förmågan att utmana och beröra på djupet. Hennes hjärta är att se den unga generationen vandra i sanning och sin Guds givna identitet med frihet och utan skam. Med kreativitet förmedlar hon Guds ord i ett språk alla åldrar kan förstå.

Michelle undervisar och leder Teamträningsskolan i Region Syd med Värnamo som bas. Michelle kommer ursprungligen från Australien men bor nu med sin familj i Värnamo.

Anders Ahlenius FOTO: Christer Gallneby Värnamo Nyheter

Anders Ahlenius Foto: Christer Gallneby Värnamo Nyheter

Anders Ahlenius
Pastor & föreståndare Pingst Värnamo

Anders Ahlenius älskar ungdomar och att arbeta i team. Han har mer än tio års erfarenhet i tjänsten som ungdomspastor. Anders har studerat 3 år på Skandinaviska Akademin för Ledarskap och Teologi 2005-2007 och har undervisat regelbundet på Teamträningsskolan sedan 2010.

Du kan kontakta Anders via mejl ander@teamtraningsskolan.se eller på telefon 0768-222722.