Elin Stork

Jag ville fördjupa mig inom fotografering, och att börja på June folkhögskola var det mest naturliga valet för mig. Snart har jag studerat är i två år och det känns helt rätt. Mina lärare har inspirerat mig till att inse vad jag vill fokusera på efter min tid på Fotoskolan. Gemenskapen och den trivsamma atmosfären på skolan har gjort det extra roligt att gå till skolan varje dag!

Ett helt år att få djupdyka i fotografi och få lära känna andra som var lika intresserade.
Det var så utvecklande, utmanande och roligt!

 

Erik Ögnelooh

Att söka till Fotoskolan Jönköping är bland det bästa beslut jag tagit. Att under ett helt års tid få omge mig med kreativa personer och lärare var så otroligt givande. Det bästa med utbildningen var den stora variationen. Man fick tid till att hitta sitt språk och riktning. Fotoskolan Jönköping la grunden till vart jag är idag. Tack Magnus, Calle och Teuvo!

Nora Tysklind

Mitt år på Fotoskolan Jönköping var ett av mina bästa år hittills! Ett helt år att få djupdyka i fotografi och få lära känna andra som var lika intresserade. Det var så utvecklande, utmanande och roligt. Förutom att jag lärde mig massor om fotografi fick jag en bra inblick i branschen och dessutom vänner för livet. Längtar ofta tillbaka till det året!

Tobias Gustafsson

I hopp om kreativ och personlig utveckling så valde jag Fotoskolan Viebäck (June). Väl där möttes jag av personer som kom att förändra hela min livssyn och ge vänner för livet. För att inte tala om min fotografiska utveckling. Där fanns det inget rätt eller fel. Man fick testa allt och lite till. Det var som att gå in i en egen värld där allt var möjligt. Bästa var den kontakt man hade med lärarna som alltid fanns där med reflektion och ge nya synvinklar samt tankar. Utan tvekan den bästa utbildningen samt bästa året av mitt liv hittills.

Det bästa med utbildningen var den stora variationen!