Ansökan Fotoskolan År 1 eller 2

Vill du sätta grunderna, utveckla ditt fotografiska sinne och ägna ett år tillsammans med andra med samma intresse? Då ska du söka du söka till Fotoskolan på June folkhögskola. Du behöver ingen tidigare utbildning inom fotografi men du måste ha kunskaper motsvarande grundläggande svenska/ svenska som andraspråk. Har du förkunskaper i fototeknik och bildframställning ökar dina chanser för att bli antagen till utbildningen men det är dina bilder och ditt personliga brev och intervju som väger tyngst.

 

Sista ansökningsdag är den 15 april 2020.
Välkommen med din ansökan!

 

Till både årskurs 1 och 2 söker du med:

• 5 digitala bilder
• Ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och om varför du söker till Fotoskolan på June folkhögskola och vilka förväntningar du har på läsåret.
• En liten bild på dig själv typ passbild-storlek eller liknande.
• Bifogade betyg/intyg från skola.

En dag i maj månad 2020 kallas alla ansökande (även de som sökt tidigt och redan blivit antagna) och de som sökt efter den 15/4,  till en dag på skolan för intervjuer och gemensam information. Då får du bland annat träffa årets elever och kika runt på skolan.

Ansökan

Klicka på länken nedan så kommer du till vår ansökningssida i online-programmet Schoolsoft. Där måste du skapa ett konto. Sedan kan du följa din ansökan och se vad som händer.

Sista ansökningsdag är den 15 april 2020.

Här söker du till Fotoskolan År 1 för läsåret 2020/2021.

Här söker du till Fotoskolan År 2 för läsåret 2020/2021.

Läs instruktionerna noga!

Se till att din ansökan är helt komplett (bilder, personligt brev, passbild och intyg) innan du skickar din ansökan.