Ansökan Fotoskolan År 1 eller 2

Vill du sätta grunderna, utveckla ditt fotografiska sinne och ägna ett år tillsammans med andra med samma intresse? Då ska du söka du söka till Fotoskolan på June folkhögskola!

Du behöver ingen tidigare utbildning inom fotografi men du måste ha kunskaper motsvarande grundläggande svenska/ svenska som andraspråk. Har du förkunskaper i fototeknik och bildframställning ökar dina chanser för att bli antagen till utbildningen men det är dina bilder, ditt personliga brev och intervjun som väger tyngst.

 

På grund av rådande situation och risk för strul med nätet så förlänger vi ansökningstiden och antagning kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

 

Till både årskurs 1 och 2 söker du med:

• 5 digitala bildfiler
• Ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och om varför du söker till Fotoskolan på June folkhögskola och vilka förväntningar du har på läsåret.
• En liten bild på dig själv typ passbild-storlek eller liknande.
• Bifogade betyg/intyg från skola.

Alla ansökande kallas sedan till skolan för intervju och information. Då får du bland annat träffa årets elever och kika runt på skolan.

Ansökan Fotoskolan Jönköping

Klicka på länken nedan så kommer du till vår ansökningssida i online-programmet Schoolsoft. Där måste du skapa ett konto. Sedan kan du följa din ansökan och se vad som händer.

Ansökningstiden till Fotoskolan År 1 & År 2 med start hösten 2020 har gått ut.

Läs instruktionerna noga!

Se till att din ansökan är helt komplett (bilder, personligt brev, passbild och intyg) innan du skickar din ansökan.