Drömmer du om att bli fotograf?

Fotoskolan Jönköping

Fotoskolan Jönköping är en utbildning för dig som vill utvecklas inom fotografi, sätta grunderna och bli tryggare i ditt fotograferande. Under hela läsåret ställs deltagarna inför olika fotografiska utmaningar och får prova på olika områden inom fotografi som te x porträtt-, gatu-, studio-, gestaltande- och dokumentärfotografi. Fotoskolan är 1-årig basutbildning men det finns även möjlighet att studera ett ytterligare projektinriktat år hos oss.

Fotoskolans deltagare har tillgång till en stor fotostudio, framkallning av analog film, negativskanner, fotoboksbibliotek, egen digital arbetsstation och storformatsskrivare.

Fotoskolan är en av June folkhögskolas utbildningar och skolan ligger placerad centralt i Jönköping och med goda kommunikationsmöjligheter.

Utbildningsbevis

Efter avslutad utbildning får du ett utbildningsbevis.

Sista ansökningsdag är den 15 april 2020.

Här söker du till Fotoskolan År 1 eller År 2 för läsåret 2020/2021.

I denna PDF får du en bra helhetsbild för vad vi gör på Fotoskolan Jönköping.

Nyhet!
Fotoskolan erbjuder ett andra år!

Mer om vad man gör och lär sig

instagram och facebook-sida kan du läsa mer om vad eleverna gör men även se en del av deras arbeten.

Jonas Ström, kursledare på Fotoskolan

Undrar du något

Kontakta kursledaren:

• Jonas Ström, telefon 036-37 48 00, mail jonas.strom@junefolkhogskola.se

Han har svar på din frågor om utbildningen.