2018-June-DAGEN-Tjänst-allm-kont

Två lärare till Allmän kurs på June folkhögskola.

KOMMUN: JÖNKÖPING
YRKE: FOLKHÖGSKOLLÄRARE
ANSTÄLLNINGSFORM: En tillsvidaretjänst och en visstidsanställning.
LÖN: Fast månadslön
ANTAL TJÄNSTER: 2

OM DIG
Du är:

• nyfiken på att lära känna nya människor och ett nytt sammanhang
  • en teammänniska som vill arbeta för skolans helhet genom samarbete med andra lärare på skolan
  • mån om den enskildes utveckling och bildning
  • ansvarstagande
  • intresserad av att utveckla läromiljön utifrån folkbildningens tankar.
  • Du vill vara med och skapa förutsättningar för den enskildes utveckling och bildning.

Vi söker dig som har lärarutbildning eller dokumenterad kompetens inom området. Tidigare erfarenhet av lärartjänst, arbete inom folkbildning eller annan pedagogisk verksamhet är meriterande. Lärarlaget i Allmän kurs består av 9 lärare och ca 75 kursdeltagare. En förutsättning för tjänsten är att du delar skolans kristna värderingar.

Lärare i Svenska som andraspråk – gymnasienivå

Du behöver en bred kompetens förvärvad genom högskoleutbildning eller motsvarande. Vi söker dig som har lärarutbildning och gärna behörighet i svenska som andraspråk. Alternativt har du dokumenterad kompetens och erfarenhet inom området. Du behöver också kunna undervisa i ytterligare ett ämne.

Tjänsteform: 100 %, tillsvidare, ferietjänst

Lärare i Matematik
Du behöver ha kompetens för att undervisa både på grund och gymnasienivå. För en heltidstjänst behöver du också kunna undervisa i ytterligare ett ämne.

Tjänsteform: 50-100 % visstid med möjlighet till förlängning och tillsvidaretjänst, ferietjänst

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss! Se kontaktuppgifter nedan.

Arbetsplats
JUNE FOLKHÖGSKOLA
553 15 JÖNKÖPING

OM SKOLAN

JUNE FOLKHÖGSKOLA erbjuder vuxenutbildning mitt i pulsen i centrala Jönköping sedan 2011. Skolan grundades 1979 och låg tidigare utanför Nässjö och hette då Viebäcks folkhögskola. Skolan är en dagfolkhögskola som erbjuder bildning, gemenskap och utbildning inom varierande områden. Undervisning bedrivs idag för nästan 350 deltagare och på skolan är ca 40 personer anställda. De flesta deltagarna läser i Juneporten Jönköping eller via distansstudier. En del av skolans verksamhet är också förlagd till Göteborg. Skolans huvudman är stiftelsen Pingstförsamlingarnas Skol- och Kursverksamhet. Stiftelsen driver fyra folkhögskolor inom Pingströrelsen. Se mer på www.junefolkhogskola.se

www.junefolkhogskola.se

Marcus Örebäck, Rektor
marcus.oreback@junefolkhogskola.se

Karolina Toftgård, Kursledare Allmän linje
karolina.toftgard@junefolkhogskola.se

Facklig representant, SFHL
Niklas Ahnstedt, fackligt ombud
niklas.ahnstedt@junefolkhogskola.se
Företagets adress
553 15 Jönköping
553 15 Jönköping
info@junefolkhogskola.se

Sök jobbet senast den 1 maj
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

Ansökningssätt
E-POST
info@junefolkhogskola.se

Vi svara på dina frågor

Tveka inte att kontakta oss på June Folkhögskola om du har några frågor som rör vår verksamhet och våra utbildningar. Du hittar oss alla här på vår kontaktsida.

Personalen June folkhögskola