Jobbannons-June-Dagen-

ANSÖK SENAST: 16 juni 2017
ANSTÄLLNINGSFORM:  Tillsvidare eller Visstid, 40-100 % LÖN: Fast månadslön
ANTAL TJÄNSTER: 1

Vi söker nu en lärare i MATEMATIK och NATURKUNSKAP.

Du är

• nyfiken på att lära känna nya människor och ett nytt sammanhang
  • en teammänniska som vill arbeta för skolans helhet genom samarbete med andra lärare på skolan
  • mån om den enskildes utveckling och bildning
  • ansvarstagande
  • intresserad av att utveckla läromiljön utifrån folkbildningens tankar.

En förutsättning för tjänsten är att du delar skolans kristna värderingar.

Arbetsuppgifter
Du kommer undervisa i Matematik och Naturkunskap i Allmän kurs på Juneporten. Arbetslaget består av 8 lärare och totalt kommer 60 deltagare att läsa kursen hösten 2017. Tjänsten är på ca 40-100%.

Kompetens/erfarenhet

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rektor Marcus Örebäck, 036-374801 eller kursledare Helen Elofson, 036-374804, samt Niklas Ahnstedt, SFHL, facklig representant, 036-374812.

Ansökan skickas till info@junefolkhogskola.se senast den 16 juni-17. Ämne för ansökan ”Lärartjänst”.

Jobb-fb

Tjänsten är  tillsatt.

Lärare i Engelska och Svenska som andraspråk på June Folkhögskola

KOMMUN: JÖNKÖPING YRKE: FOLKHÖGSKOLELÄRARE
PUBLICERAD: 28 mars 2017 ANSÖK SENAST: 17 april 2017
ANSTÄLLNINGSFORM:  Vanlig anställning , tillsvidare , heltid LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön
ANTAL TJÄNSTER: 1 ANNONS‑ID: 20937435

Om dig

Du är – nyfiken på att lära känna nya människor och ett nytt sammanhang – en teammänniska som vill arbeta för skolans helhet genom samarbete med andra lärare på skolan – mån om den enskildes utveckling och bildning – ansvarstagande – intresserad av att utveckla läromiljön utifrån folkbildningens tankar. En förutsättning för tjänsten är att du delar skolans kristna värderingar.

Din profil

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE

Folkhögskolelärare, 1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter Du kommer undervisa i Engelska och Svenska som andraspråk i Allmän kurs på Juneporten. Arbetslaget består av 8 lärare och totalt kommer 60 deltagare att läsa kursen hösten 2017. Tjänsten är på ca 60 %. Möjligheten finns att kombinera den uppgiften med att undervisa 40 % i kursen Svenska från dag ett som är förlagd till Pingstkyrkan, Västra torget. Kursen är en grundläggande kurs i svenska språket för asylsökande. Kompetens/erfarenhet Vi söker dig som har lärarutbildning eller dokumenterad kompetens inom området. Tidigare erfarenhet av lärartjänst, arbete inom folkbildning eller annan pedagogisk verksamhet är meriterande. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rektor Marcus Örebäck, 036-374801 eller kursledare Helen Elofson, 036-374804.

Lön, ersättning och förmåner

Kontakta skolan för mer information.

Om anställningsvillkoren

Tjänsten på June omfattar 60% men möjlighet till heltid via kombination med Svenska från dag ett, 40%, förlagd till Pingstkyrkan i Jönköping.

Arbetsplats

Västra Storgatan 14
553 15 JÖNKÖPING
JUNE FOLKHÖGSKOLA erbjuder vuxenutbildning mitt i pulsen i centrala Jönköping sedan 2011. Skolan grundades 1979 och låg tidigare utanför Nässjö och hette då Viebäcks folkhögskola. Skolan är en dagfolkhögskola som erbjuder bildning, gemenskap och utbildning inom varierande områden. Undervisning bedrivs idag för nästan 350 deltagare och på skolan är ca 40 personer anställda. De flesta deltagarna läser i Juneporten Jönköping eller via distansstudier. En del av skolans verksamhet är också förlagd till Göteborg. Skolans huvudman är stiftelsen Pingstförsamlingarnas Skol- och Kursverksamhet. Stiftelsen driver fyra folkhögskolor inom Pingströrelsen. Se mer på www.junefolkhogskola.se

Helen Elofson, Kursledare Allmän linje
helen.elofson@junefolkhogskola.se
Marcus Örebäck, Rektor
marcus.oreback@junefolkhogskola.se

Vi svara på dina frågor

Tveka inte att kontakta oss på June Folkhögskola om du har några frågor som rör vår verksamhet och våra utbildningar. Du hittar oss alla här på vår kontaktsida.

Personalen June folkhögskola